Realisaties

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Realisaties

 

Gisèle en Eddy

“We hebben de vloeren in onze keuken, living, hal en wc laten renoveren door het GF Total Flooring-team. We hadden de firma leren kennen op de Bouw- en renobeurs te Antwerpen. Daar ter plaatsen kregen we al goede informatie en een gezellige babel. De later gemaakte afspraken voor plaatsing, de begeleiding voor het kiezen van de juiste vloeren (kwaliteit, type, kleur), enz. werden steeds perfect nagekomen. De plaatsing zelf was op 2 werkdagen klaar. We kwamen in een nieuw huis!! De afwerking was en is perfect. Onze deuren moesten worden aangepast en gaan nu zelfs beter open en dicht. Dit team verdient een dikke pluim. Een aanrader voor iedereen die aan renovatie van vloeren denkt.”

Heidi en Steven

 

We zijn in contact gekomen met GF Total Flooring op de Bouw en Reno beurs in Antwerpen.Daar nam men echt de tijd om een heldere uitleg te geven en al een duidelijke richtlijn qua prijs. De verschillende stalen die ze aan huis laten komen maken de keuze (iets) gemakkelijker. En bij GF Total Flooring stonden ze ook altijd paraat om op onze verschillende vragen te antwoorden.

De afspraken rond de plaatsing waren perfect. Kort op voorhand gaven ze nog een seintje wanneer ze gingen komen.

Door de toestand van onze ondervloer ontstond er een probleem bij het leggen van LVT vloer. Dit hebben ze onmiddellijk proberen op te lossen en toen de oplossing niet voldoende naar hun zin was hebben ze zonder meerkost de vloer helemaal opnieuw gelegd. Ze gaan echt voor “100% tevredenheid”.

Wij genieten ten volle van onze nieuwe vloer. Mensen kijken hun ogen uit dat het geen echt hout is. De foldertjes om reclame te maken liggen hier al klaar en volgend jaar bij de renovatie van onze badkamer denken we er sterk aan om ook daar een LVT vloer te leggen.

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be