Vloerenspecialist Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Vloerenspecialist Malle

Bent u op zoek naar een vloerenspecialist voor uw project? GF Total Flooring levert al meer dan twintig jaar vloeren aan zowel particulieren als bedrijven. Uw vloer is zeker in goede handen en u kan rekenen op advies van een vakman. Ontdek snel uw nieuwe vloer.

Uw vloerenspecialist geeft u het juiste advies

Een vloer laten leggen vraagt om veel precisie. U wilt immers een nauwkeurig, afgewerkt resultaat. Reken daarom altijd op het advies en de plaatsing van uw vloerenspecialist. Tijdens uw eerste afspraak vraagt de specialist naar uw noden en wensen. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw project. Hierbij garanderen we een trendy en modieus resultaat voor uw interieur.

Een totaalconcept voor uw vloer

Of u nu kiest voor een LVT-vloer of tapijttegels, uw vloerenspecialist zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen gebeuren. Zo is het mogelijk dat het nodig is om de vloer te egaliseren of om uw oude vloer te verwijderen. Bij het verwijderen neemt de specialist deze ook zelf mee, zodat u hier zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Daarnaast verplaatst de vakman uw meubels, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u benieuwd naar hoe uw vloerenspecialist samen met u op zoek gaat naar de geschikte vloer? U maakt snel en eenvoudig een afspraak door te bellen naar +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid