✔ Specialist in LVT
✔ Nieuwe vloer zonder breekwerk
✔ Renovaties én nieuwbouw

Vloeren in Antwerpen

Ben je al een tijd aan het kijken naar verschillende soorten vloeren en wil je binnenkort zelf een nieuwe vloer laten leggen in de omgeving van Antwerpen? Dan is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren partner te vinden. Bij GF Total Flooring uit Malle zit je zeker goed voor maatwerk voor vloeren. We zijn al jaren aan de slag en weten daarom precies welke vloeren het best passen bij welke ruimtes. Bovendien profiteer je bij ons van een ruime keuze.

Heb je interesse in onze vloeren?

Neem contact op

We maken je wegwijs in ons ruime aanbod aan vloeren

Als je met onze vakmensen bij GF Total Flooring in zee gaat, profiteer je van een erg ruim aanbod aan vloeren. Ook als je een nieuwe vloer over een oude wilt laten leggen, krijg je bij ons de mogelijkheid om je vloeren volledig in maatwerk te krijgen. De juiste keuze maken is natuurlijk de eerste stap. Gelukkig kun je daarbij rekenen op ons professionele advies en ons uitstekend maatwerk voor vloeren. Is een luxueuze uitstraling het belangrijkste voor je? Dan is een LVT-vloer een uitstekende keuze. Stel jezelf ook de vraag of de vloer die je wilt laten leggen geluiddempend moet zijn. Indien het antwoord ‘ja’ is, raden we onze tapijttegels ten zeerste aan. Een tapijtvloer heeft bovendien ook als voordeel dat hij een beter binnenklimaat creëert. Wil je graag een beter beeld van ons maatwerk voor vloeren? Neem dan zeker eens een kijkje online en bewonder onze realisaties.

Schakel onze specialisten in om een nieuwe vloer te laten leggen

Wil je een nieuwe vloer laten leggen door onze vloerder? Heb je nog vragen over de mogelijkheden van ons maatwerk voor vloeren? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze experten. Je bereikt ons eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. Mailen kan ook naar het volgende adres: info@gftotalflooring.be. Hopelijk horen we binnenkort welke nieuwe vloer je door onze specialisten wilt laten leggen.

Een zijaanzicht van een bedrijfswagen van GF Total Flooring

1Vrijblijvend advies

We komen vrijblijvend ter plaatse om een gevoel te krijgen van waar de vloer terecht zal komen en waar je net naar op zoek bent. Zo kunnen we je een oprecht & eerlijk advies geven.

We nemen ook een waaier aan stalen mee om je te helpen aanvoelen hoe bepaalde typen vloeren in jouw interieur zouden passen.

Een aantal stalen van het type vloeren die GF Total Flooring kan plaatsen

2Stalen

Tijdens ons eerste bezoek koos je zelf de stalen van het type vloer dat jou het meeste aanspreekt. Die worden je nu gratis per post opgestuurd. Zo kan je rustig op je gemak kiezen welke vloer het beste in jouw woning past.

Een offerte van GF Total Flooring op een bureauoppervlak

3Offerte

Op basis van onze opmeting, onderzoek van je specifieke situatie en je keuze qua materialen kunnen we een specifieke offerte opstellen voor jouw droomvloer.

Hugo Grimon die een LVT vloer plaatst

4Plaatsing

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werken in en komen wij (Pieter & Hugo) persoonlijk jouw droomvloer plaatsen. Proper, grondig en vlot.

Een LVT vloer geplaatst in een woonkamer

5Genieten

De laatste stap? Leun achterover, ontspan en geniet van je nieuwe vloer. Komen er toch nog problemen naar boven? Aarzel niet en contacteer ons. Ook na plaatsing helpen we je graag verder tot je volledig tevreden bent.

Top!

Profielfoto van Niels VL
Niels VL

Heb je vragen over onze vloeren?

Contacteer ons