Vloerbedekking laten leggen Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Vloerbedekking laten leggen Malle

Wilt u een nieuwe vloerbedekking laten leggen in uw huis of bedrijf? Reken dan altijd op het advies van een goede vakman. Kies uit verschillende stalen en laat uw offerte bepalen. Vervolgens plaatst een vakman uw vloerbedekking voor een perfect resultaat.

Uw vloerbedekking laten leggen door een specialist

Wilt u dat u nieuwe vloerbedekking correct en nauwkeurig wordt geplaatst? Dan gaat u in zee met een vakman. Bij GF Total Flooring wordt er u een totaalpakket bezorgd. Een vakman komt bij u langs voor het gepaste advies en het tonen van stalen. Vervolgens kiest u de vloer die het beste bij u past en plaatst u een bestelling. Daarna komt een vakman uw oude vloer verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Verschillende types vloerbedekking voor een resultaat dat bij u past

U kiest bij ons uit de grootste merken, zoals Desso en Moduleo, voor een kwaliteitsvol resultaat. U kan bij ons terecht om de volgende types vloerbedekking te laten leggen met een trendy resultaat:

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor traplopers. Deze zijn beschikbaar in verschillende stoffen en geven een geluiddempend resultaat, zodat u zonder zorgen de trap op en af kan lopen.

Kies snel de vloerbedekking voor uw interieur

Wilt u een nieuwe vloerbedekking laten leggen? Wilt u alles nog even wikken en wegen? Wij komen bij u langs met verschillende stalen en geven u een vrijblijvende offerte. U neemt snel contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid