Vloer school Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Vloer school Malle

Is de vloer op uw school aan vervanging toe? Kies dan voor een vloer die het beste past bij uw omgeving en kies voor professionele vloerders. Bij de plaatsing van een nieuwe vloer op uw school staat veiligheid voorop. Kies daarom bijvoorbeeld voor het veilige resultaat van tapijttegels.

Een vloer op uw school dat vraagt om een upgrade

Een nieuwe vloer op uw school, kan het gebouw een heel andere, modernere uitstraling geven. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar de vloer moet in de eerste plaats toch lang meegaan met al die schoenen die er dag na dag over de vloer komen. U bent dus op zoek naar een ijzersterke vloer, die ook nog eens veilig is? Tapijttegels leveren gegarandeerd een mooi resultaat.

Tapijttegels voor een resultaat dat jarenlang meegaat

Net zoals bij een tapijten vloer, zijn tapijttegels van een ijzersterke kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw vloer schooljaren lang meegaat. Daarnaast is tapijt ook veiliger dan een vlakke, gladde vloer en is het geluiddempend. Een van de grootste voordelen is dat tapijt de luchtkwaliteit verhoogt, waardoor uw leerlingen gezonder zijn en hun concentratie stijgt. Tapijttegels zijn bovendien makkelijk te vervangen, wanneer er eentje beschadigd is.

Maak snel een afspraak voor uw nieuwe vloer

Wilt u een nieuwe vloer op uw school laten plaatsen en wil u nog even alle opties overlopen? Maak dan snel een afspraak en bel naar +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid