Vloer laten egaliseren Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Vloer laten egaliseren Malle

Wilt u uw vloer laten egaliseren aan een correcte prijs per m2? Bij GF Total Flooring rekent u op een perfecte afwerking. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe vloer te laten plaatsen. U bent verzekerd van een duurzaam, perfect afgewerkt resultaat. Ontdek snel alle stappen die worden uitgevoerd voor uw nieuwe vloer.

Laat uw vloer op een correcte wijze en voor een goede prijs per m2 egaliseren

Bij het egaliseren van uw vloer zorgt de vakman ervoor dat uw ondervloer geschikt is voor de plaatsing van uw nieuwe afwerkvloer. Het egaliseren is mogelijk op verschillende ondervloeren en wordt gedaan met een mineraalmortel. Hiermee zorgt de vakman dat u een gladde en porievrije vloer krijgt. De prijs voor het egaliseren van uw vloer is afhankelijk van het aantal m2 dat behandeld moet worden.

Wat bepaalt de prijs van mijn egalisatie?

De prijs om vloer te laten egaliseren is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de oppervlakte in m2. Daarnaast is de staat van uw huidige ondervloer ook een bepalende factor. Soms is het immers nodig om een primerlaag aan te brengen of de betonvloer voor te behandelen, alvorens het mineraalwortelmengsel door de vakman gebruikt kan worden. Anders ontstaan er poriën of krijgt u een zwak oppervlak. Na de egalisatie plaatst de vakman uw nieuwe vloer.

Vraag vandaag uw offerte aan

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen, maar is het eerst noodzakelijk om te egaliseren? Hierbij is het noodzakelijk om eerste alle nodige informatie te verzamelen. Maak daarom snel een afspraak met ons voor uw offerteaanvraag. U bereikt ons telefonisch op +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid