Vinyl

Budgetvriendelijk en trendy

VINYL

Vinyl is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met vele mogelijkheden en een eindeloze keuze aan kleuren en designs, en bovendien budgetvriendelijk. Vinyl is een sterk product waarvan u jarenlang kan genieten.

Vinyl, voordelen op een rijtje:

Budgetvriendelijk en trendy

De ontwikkelingen van vinyl hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Er zijn vele kleuren alsook trendy dessins te verkrijgen. Een mooi fantasiemotief, stenenstructuren, en zelfs houtstructuren. Met de nieuwste digitale druktechnieken spelen fabrikanten snel in op de allernieuwste trends en dit aan een aantrekkelijk prijskaartje. Je tovert je interieur in een minimum aan tijd, moeite en kosten om in een hedendaagse wooninrichting. Ontwikkelingen staan niet stil in de wereld van vinyl. Er is keuze uit vinyl in banen, vinyltegels of strokenvinyl die elke vergelijkingstest met laminaat kan doorstaan. Voor elk interieur en elke smaak een passende vinylvloer. Naargelang uw project kunnen wij u advies op maat aanbieden.

Eenvoudig te plaatsen

Vinyl is een flexibel product en leent zich daarom goed voor doe-het-zelvers. Maar voor een perfect eindresultaat en om ergernis en problemen te vermijden, is het toch aan te raden een ervaren vakman in te schakelen.

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer die nauwelijks verzorging vraagt, klinkt als muziek in de oren. Vinyl biedt u dit grote voordeel. Een vinyl vloer is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be