Vinyl laten leggen Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Vinyl laten leggen Malle

Een vinyl vloer laten leggen door een professional kan bij GF Total Flooring voor de beste prijs. Vinyl is hip en trendy én kan voor elk budget. Deze pvc vloer biedt tal van voordelen en gaat jaren mee. Bovendien kiest u uit tal van motieven en designs. Heeft u uw keuze al gemaakt?

Uw vinyl vloer laten leggen door een vakman

Wanneer u een nieuwe vloer plaatst, is het belangrijk om een vloerder te hebben waar u helemaal op kan vertrouwen. GF Total Flooring garandeert u een totaalpakket. U maakt een eerste afspraak, waarin u kiest uit de verschillende stalen. Vervolgens plaatst u uw bestelling. Vakmensen verwijderen uw oude vloer, nemen deze mee en plaatsen uw nieuwe vloer. Dit alles voor een correcte prijs en professionele service.

Waarom kiest u voor vinyl?

Wanneer u kiest om een vinyl vloerbedekking te laten leggen, geniet u van heel wat voordelen voor een goede prijs. PVC vloeren zijn namelijk erg in opmars. Ze zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud, trendy en eenvoudig te plaatsen. De vloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs, zodat er zeker een vloer is die perfect aansluit bij uw wensen. Wilt u een luxueuzere kwaliteit? Neem dan ook een kijkje naar ons aanbod LVT-vloerbedekkingen.

Maak vandaag een eerste afspraak voor uw vloer

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Of wilt u zo snel mogelijk een vinyl vloer laten leggen? Neem dan snel contact met ons op via +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid