✔ Specialist in LVT
✔ Nieuwe vloer zonder breekwerk
✔ Renovaties én nieuwbouw

LVT vloer

Wil je graag LVT laten plaatsen? Dan helpen onze vakmensen je graag verder. We zitten al jaren in het vak en kunnen daarom een bijzonder fijne afwerking garanderen. Ontdek alles over onze diensten en de verschillende mogelijkheden voor jouw vloer.

Heb je interesse in onze vloeren?

Neem contact op

De verschillende mogelijkheden voor jouw vloer

Onze vloerder kan vloer plaatsen voor verschillende smaken, stijlen en behoeften. Zo zijn tapijttegels helemaal terug van weggeweest. Ze bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld geluiddempend en creëren ze een beter binnenklimaat. Ook onze LVT-tegels zijn een erg populaire keuze. Ze zijn gemaakt van pvc en hebben een natuurlijke uitstraling. Als je niet geïnteresseerd bent in LVT vloer, kan je door ons nog veel andere soorten vloeren laten leggen. Bekijk onze realisaties eens om wat inspiratie op te doen. Je ziet bij elk voorbeeld duidelijk welke materialen gebruikt werden.

Stel ons gerust vragen

Heb je nog vragen voor onze specialisten over de mogelijkheden van LVT vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Dat geldt ook als je een beroep wilt doen op ons voor een van onze diensten, zoals het egaliseren van vloeren. Je kan ons eenvoudig bereiken door een e-mail te sturen naar info@gftotalflooring.be of door ons contactformulier in te vullen.

Een zijaanzicht van een bedrijfswagen van GF Total Flooring

1Vrijblijvend advies

We komen vrijblijvend ter plaatse om een gevoel te krijgen van waar de vloer terecht zal komen en waar je net naar op zoek bent. Zo kunnen we je een oprecht & eerlijk advies geven.

We nemen ook een waaier aan stalen mee om je te helpen aanvoelen hoe bepaalde typen vloeren in jouw interieur zouden passen.

Een aantal stalen van het type vloeren die GF Total Flooring kan plaatsen

2Stalen

Tijdens ons eerste bezoek koos je zelf de stalen van het type vloer dat jou het meeste aanspreekt. Die worden je nu gratis per post opgestuurd. Zo kan je rustig op je gemak kiezen welke vloer het beste in jouw woning past.

Een offerte van GF Total Flooring op een bureauoppervlak

3Offerte

Op basis van onze opmeting, onderzoek van je specifieke situatie en je keuze qua materialen kunnen we een specifieke offerte opstellen voor jouw droomvloer.

Hugo Grimon die een LVT vloer plaatst

4Plaatsing

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werken in en komen wij (Pieter & Hugo) persoonlijk jouw droomvloer plaatsen. Proper, grondig en vlot.

Een LVT vloer geplaatst in een woonkamer

5Genieten

De laatste stap? Leun achterover, ontspan en geniet van je nieuwe vloer. Komen er toch nog problemen naar boven? Aarzel niet en contacteer ons. Ook na plaatsing helpen we je graag verder tot je volledig tevreden bent.

Hele mooie PVC vloer & fijne samenwerking!

Profielfoto van Annelien Cardoen
Annelien Cardoen

Heb je vragen over onze vloeren?

Contacteer ons