Tapijt leggen prijs Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Tapijt leggen prijs Malle

Wilt u een nieuw tapijt leggen op uw trap voor een correcte prijs? Bij GF Total Flooring zorgen we voor een correcte en afgewerkte plaatsing van uw traploper, zodat u naar hartenlust de trap op en af kan lopen. Ontdek snel alle voordelen van een tapijt op uw trap en kies ook een bijpassende tapijten vloer voor de rest van uw woning.

Laat een tapijt leggen op uw trap en geniet van heel wat voordelen

Een traploper laten leggen kan voor elk budget. Het grote voordeel van een tapijt op uw trap is dat het geluiddempend is. Al onze tapijten zijn onderhoudsvriendelijk. U kiest via onze stalen uit diverse stoffen en na uw bestelling leggen vakmannen uw tapijt op de juiste manier. Dit wil zeggen dat de plaatsing zo gebeurt dat het tapijt er mooi en strak ligt.

Plaats tapijt in uw gang of woonkamer

Naast de plaatsing van tapijt op uw trap is het ook mogelijk om tapijt in andere delen van uw woning te leggen voor een goede prijs. U kiest het tapijt dat het beste bij u en uw budget past. Waardoor u jarenlang van een perfect tapijt kan genieten.

Vraag vandaag uw offerte voor uw trappenloper of tapijten vloer

Helemaal gewonnen voor tapijt in uw woning? Wilt u weten welke prijs u betaalt voor uw tapijt? Vraag dan snel en offerte aan voor uw trappenloper of tapijten vloer. Vul het contactformulier in of bereik ons via +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid