Tapijt kantoor Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Tapijt kantoor Malle

Wilt u een nieuw tapijt laten leggen op uw kantoor? Tapijten zijn weer helemaal hip en bieden tal van voordelen. Laat uw tapijt plaatsen door de professionele hulp van GF Total Flooring. Kies uit verschillende stalen en reken op een nauwkeurig en afgewerkt resultaat.

Waarom kiest u voor tapijt op uw kantoor?

Wist u dat de productiviteit van u en uw medewerkers alleen maar stijgt als u kiest voor een tapijten vloer? Tapijt zorgt immers voor een gezonder binnenklimaat en levert gezondere werknemers op. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen:

  • Warmte en sfeer
  • Geluiddempend
  • Warmte-isolerend en energiebesparend
  • Veilig
  • Onderhoudsvriendelijk

Hoe plaatst men uw tapijt op uw kantoor?

De plaatsingswijze van tapijt is afhankelijk van het materiaal waaruit de rug is gemaakt. Ga dus altijd in zee met een vakman voor de plaatsing. Heeft het tapijt een rug van vilt dan is het mogelijk om te verlijmen met zelfklevende tape of kan er een losse plaatsing gebeuren. Het grote voordeel van een losse plaatsing is dat het zeer eenvoudig is om het tapijt te verwijderen. Bestaat de rug uit jute? Dan is er een verlijming mogelijk of kiest de vakman om uw tapijt op te spannen. Bij dit laatste legt men een veerkrachtig ondertapijt en wordt deze opgespannen tussen spanlatten die tegen de muur worden bevestigd. De vloer voelt op deze manier zachter aan en is bestendiger tegen slijtage, dankzij het ondertapijt en kan makkelijk verwijderd worden.

Kies vandaag uw tapijt en vraag een offerte aan

Wilt u graag een tapijt laten plaatsen op uw kantoor? Of wilt u tapijttegels? Dan komen wij bij u langs met diverse stalen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, komen wij uw tapijt correct plaatsen. Vraag snel een offerte aan via het contactformulier of bel ons op +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid