Onderhoudsvriendelijke vloer Malle

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.

Onderhoudsvriendelijke vloer Malle

Wilt u een onderhoudsvriendelijke vloer in uw woning of bedrijf? Dan zijn er tal van opties. U kan kiezen voor een LVT-vloer, vinyl, tapijt of tapijttegels. Vakmensen geven u het gepaste advies voor uw project en plaatsen de vloeren nauwkeurig. Ontdek snel het ruime aanbod.

Een onderhoudsvriendelijke vloer maakt uw leven eenvoudiger

Bij uw keuze van een nieuwe vloer, speelt gebruiksgemak een belangrijke rol. Daarom gaat uw vloerder samen met u op zoek naar de vloer die het beste bij uw situatie past. Naast gebruiksgemak is duurzaamheid ook een belangrijke factor in uw keuze. Uw vloerder zorgt voor een vloer die jaren meekan en die perfect is geplaatst.

Een pvc-vloer of tapijt voor uw project?

Bij uw specialist kiest u uit twee grote types onderhoudsvriendelijke vloeren, die perfect bij uw situatie aansluiten. U kiest voor een pvc-vloer (LVT of vinyl) voor een stenen of houten look. Deze vloeren zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn in verschillende kleuren en dessins beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een tapijten vloer te bestellen. Dan kiest u voor tapijt, beschikbaar in verschillende stoffen en kleuren, of tapijttegels. Iedere vloer biedt u heel wat voordelen. Uw vakman geeft dan ook het gepaste advies, zodat u door het bos de bomen nog kan zien.

Kies de vloer die bij u past

Bent u klaar voor de aanschaf van een nieuwe, onderhoudsvriendelijke vloer? Reken dan op het juiste advies van onze vloerders. Maak snel een eerste afspraak en bel ons op +32 (0) 486 51 32 74 of +32 (0) 474 83 55 84.

 

Bekijk ook:

N

Vakbekwaam

N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Gegarandeerd kwaliteit

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid