✔ Specialist in LVT
✔ Nieuwe vloer zonder breekwerk
✔ Renovaties én nieuwbouw

Een nieuwe vloer leggen zonder breekwerk

Bij GF Total Flooring zit je goed als je graag een nieuwe vloer over je oude wilt lagen zonder dat er breekwerk aan te pas komt. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We begrijpen het maar al te goed dat je een nieuwe vloer het liefst zo snel mogelijk over je oude laat leggen zonder dat er onnodig breekwerk verricht wordt. We luisteren daarom aandachtig naar je wensen en doen ons uiterste best om jouw droomvloer zo snel mogelijk werkelijkheid te maken.

Heb je interesse in onze vloeren?

Neem contact op

Een nieuwe vloer over een leggen zonder breekwerk

Wil je graag een nieuwe vloer over je oude leggen zonder onnodig breekwerk en rommel? Dan hebben we bij GF Total Flooring de ideale oplossing. We hebben het over een LVT-vloer. De moderne vloer is al snel een van de populairste opties geworden in ons aanbod en eigenlijk is dat best logisch. Het is in de eerste plaats al een ongelooflijk groot voordeel dat je die nieuwe vloer kan leggen zonder dat er breekwerk nodig is, maar daar stopt het niet. LVT is namelijk erg stevig en garandeert dan ook weinig onderhoud, zelfs in drukke omgevingen, zoals scholen en kantoren. Bovendien zien dit soort vloeren er stijlvol uit. Neem even een kijkje op onze realisatiepagina om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Je zult merken dat we ook nog andere soorten vloeren leggen, waaronder vinylvloeren.

Schakel ons vandaag nog in

Wil je onze vloerder inschakelen om een nieuwe vloer over je oude te leggen zonder dat er breekwerk of ander extra werk nodig is? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons ook inschakelen voor andere diensten. Stuur gerust een e-mail naar info@gftotalflooring.be als je daar nog meer informatie over wilt.

Een zijaanzicht van een bedrijfswagen van GF Total Flooring

1Vrijblijvend advies

We komen vrijblijvend ter plaatse om een gevoel te krijgen van waar de vloer terecht zal komen en waar je net naar op zoek bent. Zo kunnen we je een oprecht & eerlijk advies geven.

We nemen ook een waaier aan stalen mee om je te helpen aanvoelen hoe bepaalde typen vloeren in jouw interieur zouden passen.

Een aantal stalen van het type vloeren die GF Total Flooring kan plaatsen

2Stalen

Tijdens ons eerste bezoek koos je zelf de stalen van het type vloer dat jou het meeste aanspreekt. Die worden je nu gratis per post opgestuurd. Zo kan je rustig op je gemak kiezen welke vloer het beste in jouw woning past.

Een offerte van GF Total Flooring op een bureauoppervlak

3Offerte

Op basis van onze opmeting, onderzoek van je specifieke situatie en je keuze qua materialen kunnen we een specifieke offerte opstellen voor jouw droomvloer.

Hugo Grimon die een LVT vloer plaatst

4Plaatsing

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werken in en komen wij (Pieter & Hugo) persoonlijk jouw droomvloer plaatsen. Proper, grondig en vlot.

Een LVT vloer geplaatst in een woonkamer

5Genieten

De laatste stap? Leun achterover, ontspan en geniet van je nieuwe vloer. Komen er toch nog problemen naar boven? Aarzel niet en contacteer ons. Ook na plaatsing helpen we je graag verder tot je volledig tevreden bent.

Top!

Profielfoto van Niels VL
Niels VL

Heb je vragen over onze vloeren?

Contacteer ons