LVT

Duurzaam, slijtvast, ijzersterk!

LVT

Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling maar met de voordelen van sterk en onderhoudsvriendelijk PVC? Dan bent u op zoek naar LVT, Luxury Vinyl Tiles, tegels en planken van topkwaliteit gemaakt uit PVC. Beschikbaar in alle soorten legpatronen. Deze vloeren zijn de nieuwste trend en hebben tal van voordelen: duurzaam, slijtvast, warmtegeleidend, geluiddempend, gemakkelijk in onderhoud, vocht- en waterbestendig. Bovendien zijn ze ideaal voor renovaties. LVT is geschikt voor diverse toepassingen, zoals in winkels, kantoren, bedrijven, horeca, ziekenhuizen, scholen of huizen. Overtuigd? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij komen langs met stalen.

LVT, voordelen op een rijtje:

Duurzaam, slijtvast, ijzersterk!

LVT vloeren hebben een ultrahoge slijtwaarde en zijn dus geschikt voor zeer intensief gebruik, zoals op kantoor, in uw winkel, huiskamer, bedrijf, …

Houdt vocht en water perfect tegen

LVT vloeren zijn uitstekend toepasbaar in keukens, badkamers, inkomhalls, ziekenhuizen, of andere ruimtes met veel vocht.

Warmtegeleidend

Het grote voordeel van LVT vloeren ten opzichte van een echte tegelvloer is dat de warmtegeleiding perfect is. LVT vloeren nemen dezelfde temperatuur aan als de ruimte waarin ze zich bevinden, wat het een pak aangenamer maakt om op blote voeten op te wandelen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen maar mét het onderhoudsgemak van PVC

LVT vloeren hebben een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling. Doordat de vloerstroken geen verbindingsstukken hebben, is het mogelijk om zelf een legpatroon te kiezen. Hierdoor kan men dezelfde uitstraling creëren als met een houten vloer. Echter heeft PVC het voordeel dat het veel eenvoudiger te onderhouden is dan een houten vloer.

Geen storend contactgeluid

LVT vloeren zijn geluiddempend en dus ideaal voor appartementen, in tegenstelling tot laminaat of hout. Ze bieden een aangenaam en comfortabel loopgeluid.

Plaatselijk herstel goed mogelijk

Wanneer u eventueel in de toekomst schade zou hebben aan uw verlijmde LVT vloer, is dit goed te herstellen. Dit komt doordat er geen klikverbindingen zijn die het vervangen van één of meerdere stroken zouden belemmeren.

Ideaal voor renovaties

Wil u een bestaande vloer vervangen maar niet uitbreken? Dankzij hun minimale dikte van 2 mm kunnen LVT vloeren geplaatst worden bovenop de bestaande vloer en is dit product dus uitermate geschikt bij renovaties.

GF Total Flooring

Hallebaan 195
2980 Malle, België

Hugo: +32 (0) 486 51 32 74
Pieter: +32 (0) 474 83 55 84

M: info@gftotalflooring.be