LVT vloer laten plaatsen

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een LVT vloer? Dan bent u bij GF Total Flooring aan het juiste adres. Hugo & Pieter hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van LVT vloeren.

We komen gratis ter plaatse mét stalen. Zo kan u aanvoelen welke vloer voor u perfect is en kunnen we gericht advies geven. De perfecte vloer op de juiste plaats

Vraag je gratis plaatsbezoek aan

Waarom een LVT vloer laten plaatsen?

Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling maar met de voordelen van sterk en onderhoudsvriendelijk PVC? Dan bent u op zoek naar LVT (Luxury Vinyl Tiles). Dat zijn tegels en planken van topkwaliteit gemaakt uit PVC-materiaal. Het is beschikbaar in een breed aanbod aan legpatronen (bv. planken, visgraat, etc.)

Een LVT vloer laten plaatsen? Dat is een slimme keuze

01

Extreem duurzaam

LVT vloeren hebben een ultrahoge slijtwaarde en zijn dus geschikt voor zeer intensief gebruik, zoals op kantoor, in uw winkel, huiskamer, bedrijf, …

02

Houdt vocht & water tegen

LVT vloeren zijn uitstekend toepasbaar in keukens, badkamers, inkomhalls, ziekenhuizen, of andere ruimtes met veel vocht.

03

Warmtegeleidend

Het grote voordeel van LVT vloeren ten opzichte van een echte tegelvloer is dat de warmtegeleiding perfect is. LVT vloeren nemen dezelfde temperatuur aan als de ruimte waarin ze zich bevinden, wat het een pak aangenamer maakt om op blote voeten op te wandelen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

04

Natuurlijke uitstraling

LVT vloeren hebben een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling. Doordat de vloerstroken geen verbindingsstukken hebben, is het mogelijk om zelf een legpatroon te kiezen. Hierdoor kan men dezelfde uitstraling creëren als met een houten vloer. Maar dan wel veel eenvoudiger te onderhouden.

05

Geen contactgeluid

LVT vloeren zijn geluiddempend en dus ideaal voor appartementen, in tegenstelling tot laminaat of hout. Ze bieden een aangenaam en comfortabel loopgeluid.

06

Eenvoudig te herstellen

Wanneer u eventueel in de toekomst schade zou hebben aan uw verlijmde LVT vloer, is dit goed te herstellen. Dit komt doordat er geen klikverbindingen zijn die het vervangen van één of meerdere stroken zouden belemmeren.

Hoe gaan we te werk?

Open communicatie, flexibiliteit en een perfect eindresultaat. Daar gaan we voor. Elke keer opnieuw.

Een zijaanzicht van een bedrijfswagen van GF Total Flooring

1Vrijblijvend advies

We komen vrijblijvend ter plaatse om een gevoel te krijgen van waar de vloer terecht zal komen en waar je net naar op zoek bent. Zo kunnen we je een oprecht & eerlijk advies geven.

We nemen ook een waaier aan stalen mee om je te helpen aanvoelen hoe bepaalde typen vloeren in jouw interieur zouden passen.

Een aantal stalen van het type vloeren die GF Total Flooring kan plaatsen

2Stalen

Tijdens ons eerste bezoek koos je zelf de stalen van het type vloer dat jou het meeste aanspreekt. Die worden je nu gratis per post opgestuurd. Zo kan je rustig op je gemak kiezen welke vloer het beste in jouw woning past.

Een offerte van GF Total Flooring op een bureauoppervlak

3Offerte

Op basis van onze opmeting, onderzoek van je specifieke situatie en je keuze qua materialen kunnen we een specifieke offerte opstellen voor jouw droomvloer.

Hugo Grimon die een LVT vloer plaatst

4Plaatsing

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werken in en komen wij (Pieter & Hugo) persoonlijk jouw droomvloer plaatsen. Proper, grondig en vlot.

Een LVT vloer geplaatst in een woonkamer

5Genieten

De laatste stap? Leun achterover, ontspan en geniet van je nieuwe vloer. Komen er toch nog problemen naar boven? Aarzel niet en contacteer ons. Ook na plaatsing helpen we je graag verder tot je volledig tevreden bent.

Erg bekwaam en vriendelijk team. 3 types ondergrond: Houten vloer, tegels en chape met vloerverwarming verwerkt tot 1 strak geheel. Merci!

Profielfoto van Df Df
Df Df

Vraag je gratis plaatsbezoek met stalen aan

Contacteer ons