Een LVT vloer geplaatst in een leefruimte

LVT

Wil je graag wat meer te weten komen over LVT-tegels? Dan helpen onze vakmensen bij GF Total Flooring uit Malle je met veel plezier verder. Als je door ons een LVT-vloer laat leggen in de omgeving van Antwerpen, mag je rekenen op een natuurlijke uitstraling, maar dan met de vele voordelen van sterke en onderhoudsvriendelijke pvc. Kom nog meer te weten over de voordelen van LVT-tegels.

Ontdek LVT

Waarom kiezen voor een vloer met LVT-tegels?

Wil je een nieuwe vloer leggen met een natuurlijke uitstraling maar met de voordelen van sterk en onderhoudsvriendelijk pvc? Dan ben je op zoek naar LVT (Luxury Vinyl Tiles). Dat zijn tegels en planken van topkwaliteit gemaakt uit pvc-materiaal. Het is beschikbaar in een breed aanbod aan legpatronen (bv. planken, visgraat, etc.).

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

Wil je graag LVT-tegels laten plaatsen of heb je interesse in onze andere producten, zoals onze tapijttegels? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze vakmensen. Dat kan eenvoudig via ons contactformulier. Stel ons ook gerust verder vragen over onze diensten, zoals het egaliseren van vloeren.

De vele voordelen van het leggen van een LVT-vloer

01

Extreem duurzaam

Laat je een LVT-vloer leggen door onze vloerder, dan kun je rekenen op een ultrahoge slijtwaarde. LVT-tegels zijn dus geschikt voor zeer intensief gebruik, zoals op kantoor, in een winkel, huiskamer, bedrijf, …

02

Houdt vocht & water tegen

LVT vloeren zijn uitstekend toepasbaar in keukens, badkamers, inkomhallen, ziekenhuizen, of andere ruimtes met veel vocht.

03

Warmtegeleidend

Het grote voordeel van een LVT-vloer ten opzichte van een echte tegelvloer is dat de warmtegeleiding perfect is. Een LVT-vloer neemt dezelfde temperatuur aan als de ruimte waarin ze zich bevinden, wat het een pak aangenamer maakt om op blote voeten op te wandelen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

04

Natuurlijke uitstraling

Een LVT-vloer heeft een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling. Doordat de vloerstroken geen verbindingsstukken hebben, is het mogelijk om zelf een legpatroon te kiezen. Hierdoor kan men dezelfde uitstraling creëren als met een houten vloer. LVT-tegels zijn wel veel eenvoudiger te onderhouden.

05

Geen contactgeluid

Een LVT-vloer is geluiddempend en dus ideaal voor appartementen, in tegenstelling tot laminaat of hout. Ze bieden een aangenaam en comfortabel loopgeluid.

06

Eenvoudig te herstellen

Als je eventueel in de toekomst schade zou hebben aan jouw verlijmde LVT-vloer die je door ons liet leggen, is dat goed te herstellen. Dat komt doordat er geen klikverbindingen tussen de LVT-tegels zijn die het vervangen van een of meerdere stroken zouden belemmeren.

Vlotte service, vriendelijk en professioneel!

Een profielfoto van mevrouw Eva De Vos
Eva De Vos

Interesse in een LVT vloer?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons