Pieter Fasseur die een vloer egaliseert

Egaliseren

Wil je graag je vloer laten egaliseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een professionele egalisatie van vloeren. Bij GF Total Flooring gaan we steeds voor een perfect egale ondergrond, voor een correcte plaatsing en garanderen we een lange levensduur van elke vloer. De egalisatie van vloeren is een vak apart. Gelukkig zijn onze vakmensen als jaren aan de slag en weten we perfect hoe we het best te werk gaan. Ontdek alles over de voordelen van het egaliseren van een tegelvloer of ander type vloer.

Ontdek Egaliseren

Waarom zou je je vloer laten egaliseren?

Welke vloer je ook gaat laten leggen, de allereerste voorwaarde die voldaan moet zijn, is dat de ondergrond perfect egaal en glad is. Een egale ondergrond is van cruciaal belang voor een correcte plaatsing en een lange levensduur van de vloer. Het is daarom een goed idee om onze vloerder in te schakelen voor professionele hulp. Bij het egaliseren maakt het niet uit of het gaat om een tegelvloer of een vinylvloer, onze vakmensen weten er raad mee.

Kies onze vakmensen voor de egalisatie van vloeren

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in de egalisatie van vloeren. Het maakt niet uit of je een bestaande tegelvloer of houten vloer LVT-vloer wilt laten egaliseren, ze weten hoe ze het best te werk gaan. Ben je overtuigd en wil je je vloer laten egaliseren door GF Total Flooring? Neem dan snel contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@gftotalflooring.be.

De vele voordelen van de egalisatie van vloeren

01

Je vloer gaat langer mee

Door eerst een goede basis te leggen en door je vloer te laten egaliseren gaat je vloer langer mee. Je hebt dan immers geen oneffenheden of andere elementen die je vloer op termijn kunnen beschadigen. Onze specialisten kunnen ook je tegelvloer egaliseren. Vraag naar de mogelijkheden!

02

Eenvoudigere plaatsing

Dankzij onze professionele egalisatie van vloeren, krijg je een strakke vloer. Met een egale ondervloer is het veel eenvoudiger om je vloer te leggen. Je hoeft dan geen rekening te houden met oneffenheden of andere moeilijkheden. Zo verzeker je een perfect eindresultaat.

Erg bekwaam en vriendelijk team. 3 types ondergrond: Houten vloer, tegels en chape met vloerverwarming verwerkt tot 1 strak geheel. Merci!

Profielfoto van Df Df
Df Df

Interesse in egaliseren?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons