Van LVT tot egalisatie. Uw vloer in goede handen.

LVT

Wil je graag wat meer te weten komen over LVT-tegels? Dan helpen onze vakmensen bij GF Total Flooring uit Malle je met veel plezier verder. Als je door ons een LVT-vloer laat leggen in de omgeving van Antwerpen, mag je rekenen op een natuurlijke uitstraling, maar dan met de vele voordelen van sterke en onderhoudsvriendelijke pvc. Kom nog meer te weten over de voordelen van LVT-tegels.

Meer over lvt

Vinyl

Ben je geïnteresseerd in vinylvloeren en woon je in de omgeving van Antwerpen? Bij GF Total Flooring uit Malle helpen we je graag verder. Vinyl is een budgetvriendelijke en veerkrachtige kunststof vloerbedekking met enorm veel mogelijkheden. Lees verder en ontdek nog meer over de voordelen van vinylvloeren.

Meer over vinyl

Tapijt

Heb je interesse in een tapijtvloer in Antwerpen? Dan is GF Total Flooring uit Malle absoluut de juiste keuze. Voeg warmte & sfeer toe aan elke ruimte met een tapijt op maat. Tapijt biedt veel voordelen. Zo is het onder meer geluiddempend. Lees verder en ontdek nog meer goed redenen om te kiezen voor een tapijtvloer.

Meer over tapijt

Tapijttegels

Wil je graag tapijttegels laten aanleggen en woon je in de omgeving van Antwerpen? Dan zit je goed bij GF Total Flooring uit Malle. Tapijttegels zijn de ideale oplossing voor een ijzersterke vloer waarbij plaatselijk herstel zeer goed mogelijk is. Ontdek meer over de voordelen van de tegels en waarom je zou kiezen voor onze tapijttegels.

Meer over tapijttegels

Traplopers

Wil je graag traplopers laten plaatsen in de omgeving van Antwerpen? Onze traplopers op maat zijn geluiddempend, warm & veilig. Schakel GF Total Flooring uit Malle in en geef jouw trap een klassevolle en karaktervolle uitstraling. Ontdek meer over de voordelen van traplopers en waarom je ze zou kiezen.

Meer over traplopers

Egaliseren

Wil je graag je vloer laten egaliseren en woon je in de buurt van Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een professionele egalisatie van vloeren. Bij GF Total Flooring uit Malle gaan we steeds voor een perfect egale ondergrond, voor een correcte plaatsing en garanderen we een lange levensduur van elke vloer. De egalisatie van vloeren is een vak apart. Gelukkig zijn onze vakmensen als jaren aan de slag en weten we perfect hoe we het best te werk gaan. Ontdek alles over de voordelen van het egaliseren van een tegelvloer of ander type vloer.

Meer over egaliseren

Interesse in een vrijblijvend advies?

Contacteer ons