Een vinylvloer geplaatst in een slaapkamer

Vinyl

Ben je geïnteresseerd in vinylvloeren? Bij GF Total Flooring helpen we je graag verder. Vinyl is een budgetvriendelijke en veerkrachtige kunststof vloerbedekking met enorm veel mogelijkheden. Lees verder en ontdek nog meer over de voordelen van vinylvloeren.

Ontdek Vinyl

Waarom zou je kiezen voor vinylvloeren?

Je vraagt je wellicht af waarom vinylvloeren een interessante optie zijn. Het antwoord is simpel: er zijn erg veel voordelen aan verbonden. Zo is vinyl een veerkrachtige kunststofvloerbedekking met vele mogelijkheden en een eindeloze keuze aan kleuren en designs. Vinyl is ook een sterk product waarvan je jarenlang zal genieten. Ten slotte zijn vinylvloeren ook erg budgetvriendelijk. Twijfel je toch nog tussen andere soorten vloeren? Dan mag je ons ook altijd aanspreken met vragen over de volgende types:
LVT-vloeren
Tegelvloeren
Tapijtvloeren

Vraag ons alles wat je wilt weten over vloeren

Onze vloerder staat altijd voor je klaar, of je nu vinylvloeren wilt laten leggen of een andere soort vloer. Dat kan bij ons ook zonder breekwerk. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van vinyl of wil je nog meer te weten komen over ons bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te mailen naar info@gftotalflooring.be.

Top!

Profielfoto van Niels VL
Niels VL

Benieuwd naar een vinyl vloer?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons