Een witte trap met donkere traplopers

Traplopers

Wil je graag traplopers laten plaatsen? Onze traplopers op maat zijn geluiddempend, warm & veilig. Schakel GF Total Flooring in en geef jouw trap een klassevolle en karaktervolle uitstraling. Ontdek meer over de voordelen van traplopers en waarom je ze zou kiezen.

Ontdek Traplopers

Waarom kiezen voor traplopers op maat?

Traplopers worden nogal eens afgeschreven als oubollig, maar niets is minder waar. Onze traplopers op maat dempen namelijk geluid, zorgen voor meer grip en geven bovendien extra sfeer en warmte aan je thuis. Er zijn met andere woorden genoeg redenen om te kiezen voor onze traplopers op maat.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de vele voorden van onze traplopers op maat? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze specialisten. Ze zullen je met veel plezier nog meer vertellen over de verschillende mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Je kan ons eenvoudig bereiken door een e-mail te sturen naar info@gftotalflooring.be of door ons contactformulier in te vullen.

De vele voordelen van traplopers

01

De vele voordelen van traplopers

Nooit meer uitglijden op je trap. Door het tapijt krijg je meer grip en wordt je trap dus een stuk veiliger.

02

Geluidsdempend

Tapijt heeft van nature een geluiddempend effect. Geen luide stappen meer op de trap.

03

Klassevol

Tapijt zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Een traploper straalt klasse uit en geeft je trap net dat extra cachet.

04

Eenvoudiger dan renoveren

Is je trap (licht) beschadigd, maar kijk je op tegen een volledige renovatie? Traplopers kunnen aan je trap een nieuw karakter geven. Voor je het weet ziet je trap er weer gloednieuw uit.

05

Verminderen risico op uitglijden

Onze traplopers zijn stijlvol en veilig in één. Met een antislip eigenschap en duurzame materialen bieden ze een betrouwbare grip en verminderen ze het risico op uitglijden. Maak van jouw trap een blikvanger in huis zonder concessies te doen aan veiligheid!

Super content

Profielfoto van Guy Joossens
Guy Joossens

Interesse in traplopers?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons