Tapijttegels geplaatst in een bureauruimte

Tapijttegels

Wil je graag tapijttegels laten leggen? Dan zit je goed bij GF Total Flooring. Tapijttegels zijn de ideale oplossing voor een ijzersterke vloer waarbij plaatselijk herstel zeer goed mogelijk is. Ontdek meer over de voordelen van de tegels en waarom je zou kiezen voor onze tapijttegels.

Ontdek Tapijttegels

Waarom kiezen voor tapijttegels?

Tapijttegels zijn terug van weggeweest. Eenvoudig te plaatsen, vervangen en verwijderen. Bovendien is er een enorm aanbod aan kleuren, afmetingen en patronen. Zo zijn de tegels de perfecte creatieve aanvulling op jouw interieur.

Neem contact op met onze specialisten voor een afspraak.

Wil je graag onze vloerder inschakelen om je tapijtegels te plaatsen? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. Ook voor andere vloeren zonder breekwerk zit je goed bij ons. Ontdek bijvoorbeeld meer over een tapijt op maat. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

De vele voordelen van tapijttegels

01

Eenvoudig te herstellen

Is je tapijt beschadigd? Dan kan je eenvoudig de beschadigde tegel vervangen met een nieuwe. Dat is zeker interessant in omgevingen waar vloeren veel gebruikt worden (bv. kantoren, aula's, etc.).

02

Enorm groot aanbod

Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt een tapijt dat er aan voldoet. Tapijttegels komen in een zeer grote variatie van grootte, kleuren en patronen. Er is dus voor iedereen wat wils.

03

Geluiddempend

Tapijt werkt geluiddempend. Het weerkaatst geen geluid, maar absorbeert het. Het draagt dan ook bij aan een goede akoestiek van de ruimte.

04

Beter binnenklimaat

Tapijt zorgt voor een beter binnenklimaat. Dat komt doordat het stof vasthoudt. Zelfs als er over het tapijt gelopen wordt. Een stofallergie is dus geen belemmering om te kiezen voor tapijt.

Top!

Profielfoto van Niels VL
Niels VL

Interesse in tapijttegels?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons