Een tapijtvloer gelegd in een bureauruimte

Tapijt

Heb je interesse in een tapijtvloer? Dan is GF Total Flooring absoluut de juiste keuze. Voeg warmte & sfeer toe aan elke ruimte met een tapijt op maat. Tapijt biedt veel voordelen. Zo is het onder meer geluiddempend en zeer stijlvol. Lees verder en ontdek nog meer goed redenen om te kiezen voor een tapijtvloer.

Ontdek Tapijt

Waarom kiezen voor een tapijtvloer?

Tapijt op maat is misschien niet de eerste optie waar je aan denkt bij een moderne vloer, maar het heeft tal van voordelen. Zo garandeert een tapijtvloer bijvoorbeeld betere luchtkwaliteit. Daarnaast straalt een tapijt warmte en sfeer uit. Laat je een tapijt op maat maken, dan krijg je bij ons de keuze tussen vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren. Een tapijtvloer is met andere woorden de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Stel ons gerust vragen

Overweeg je het om GF Total Flooring in te schakelen voor het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan onmiddelijk contact met ons op. Je mag ons uiteraard ook altijd verdere vragen stellen over de mogelijkheden van een tapijtvloer, of onze andere types vloeren, zoals vinylvloeren. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

De vele voordelen van tapijt

01

Warme voetjes

Gun jezelf warme voetjes en ultiem comfort met onze zachte tapijten. Laat je tenen wegsmelten in het weelderige pluizige oppervlak en geniet van een huiselijke sfeer. Onze tapijten zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook een weldaad voor je voeten. Creëer een gezellige en knusse ambiance waar warmte en comfort samenkomen. Stap in luxe!

02

Enorm groot aanbod

Dankzij ons bijzonder ruime aanbod aan tapijtegels, vind je altijd wat je zoekt. Ze zijn beschikbaar in een zeer grote variatie van grootte, kleuren en patronen. Onze vloerder helpt je graag.

03

Geluiddempend

Een tapijtvloer werkt geluiddempend. Het weerkaatst geen geluid, maar absorbeert het. Een tapijt op maat draagt dan ook bij aan een goede akoestiek van de ruimte.

04

Beter binnenklimaat

Een tapijtvloer zorgt voor een beter binnenklimaat. Dat komt doordat het stof vasthoudt. Zelfs als er over het tapijt gelopen wordt. Een stofallergie hoeft je dus niet te weerhouden van een tapijt.

Super content

Profielfoto van Guy Joossens
Guy Joossens

Interesse in tapijt?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons