Een LVT vloer geplaatst in een leefruimte

LVT

Wil je graag wat meer te weten komen over LVT? Dan helpen onze vakmensen bij GF Total Flooring je met veel plezier verder. Als je door ons een LVT vloer laat leggen, mag je rekenen op een natuurlijke uitstraling, maar dan met de vele voordelen van sterke en onderhoudsvriendelijke pvc. Kom nog meer te weten over de voordelen van een LVT vloer.

Ontdek LVT

Waarom kiezen voor een LVT vloer?

Wil je een nieuwe vloer leggen met een natuurlijke uitstraling maar met de voordelen van sterk en onderhoudsvriendelijk pvc? Dan ben je op zoek naar LVT (Luxury Vinyl Tiles). Dat zijn tegels en planken van topkwaliteit gemaakt uit pvc-materiaal. Het is beschikbaar in een breed aanbod aan legpatronen (bv. planken, visgraat, etc.).

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

Wil je graag een LVT vloer laten plaatsen of heb je interesse in onze andere producten, zoals onze tapijttegels? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze vakmensen. Dat kan eenvoudig via ons contactformulier. Stel ons ook gerust verder vragen over onze diensten, zoals het egaliseren van vloeren.

De vele voordelen van het leggen van een LVT vloer.

01

Extreem duurzaam, vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk

Laat je een LVT-vloer leggen door onze vloerder, dan kun je rekenen op een ultrahoge slijtwaarde. Onze LVT vloeren zijn dus geschikt voor zeer intensief gebruik, zoals op kantoor, in een winkel, huiskamer, bedrijf, … Een vloer die tegen een stootje kan!

02

Toepasbaar in vochtige ruimtes

LVT vloeren zijn uitstekend toepasbaar in keukens, badkamers, inkomhallen, ziekenhuizen, of andere ruimtes met veel vocht.

03

Uitermate geschikt voor vloerverwarming

Het grote voordeel van een LVT-vloer ten opzichte van een echte tegelvloer is dat de warmtegeleiding perfect is. Een LVT-vloer neemt dezelfde temperatuur aan als de ruimte waarin ze zich bevinden, wat het een pak aangenamer maakt om op blote voeten op te wandelen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

04

Sterke geluidsreductie

Een LVT-vloer is geluiddempend en dus ideaal voor appartementen, in tegenstelling tot laminaat of hout. Ze bieden een aangenaam en comfortabel loopgeluid.

05

Geringe dikte 2.5mm

Onze LVT vloeren hebben een totale dikte van slechts 2.5mm.
Ideaal voor renovaties, de bestaande tegel moet niet uitgebroken worden!

06

Zonder Profielen of uitzetvoegen

Onze LVT vloeren kunnen onbeperkt doorgelegd worden, wat zorgt voor een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling.

Super content

Profielfoto van Guy Joossens
Guy Joossens

Interesse in een LVT vloer?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons